marți, 9 iunie 2015

Cum sa previ infundarea tevilor de la casa ?

Buna ziua,
Ma numesc Alexandru sunt din Bucuresti si scriu acest articol pentru a veni in sprijinul persoanelor ce au intampinat aceeasi problema ca si mine si anume infundarea tevilor de la casa.
                Banuiesc ca majoritatea dintre noi ne-am infruntat macar o data in viata cu problema asta si am fost nevoiti sa desfundam tevile cu un “sarpe”, acel cablu lung ce trebuie introdus in tevi si rotit de el. Acum nu mai este nevoie sa apelam la aceasta metoda invechita pentru ca avem la dispozitie asa numitul separator de hidrocarburi si uleiuri (grasimi) ecologic  din polipropilena ce ajuta la nedepunerea grasimilor pe tevi. El este obligatoriu in mai multe domenii din diferite industrii insa este foarte util si pentru casa. Pe termen lung vei evita infundarea tevilor si mirosul neplacut ce se formeaza pe acestea dupa depunere.
                Sunt multe firme care le comercializeaza insa eu am ales una din Bucuresti avand si un pret avantajos si mai ales pentru ca l-au facut pe dimensiunile cerute de mine. Sunt foarte multumit de separator, el este foarte usor de curatat si are si un design atractiv.

                Va recomand sa achizitionati de la firma Ecoplastgal pentru ca sunt profesionisti si materialul este rezistent folosit in industria din strainatate. In fond si la urma urmei trebuie sa incercam cu totii sa fim ecologisti.

Un comentariu: